Ronald Koeman har afvist, at spillerne har bedt om for mange penge. Dette er han naturligvis blevet spurgt til, da man ikke kan lægge skjul på, at FC Barcelonas økonomi ligger i ruiner.

Det gælder dog ikke blot Barcelona. Coronavirussen holder om mange andre klubber med et lige så stramt jerngreb, og det har tvunget dem alle i knæ, da man ikke længere har mulighed for at udnytte de samme indtægtskilder, som man havde førhen. Og med det menes der salg af billetter, mad, drikke og merchandise.

Barcelona er dog blevet ramt hårdere end mange andre, og deres gæld er så småt ved at kravle sig op på £1.1 milliard, hvilket fremgår af deres finansielle rapport tidligere på ugen. Hvis man tager et kig på Barcelonas indkomst, går hele 74 procent til lønninger til førsteholdet, hvorfor man fandt det nødvendigt at indgå en aftale.

Ronald Koeman afviser dog nu, at en håndfuld spillere har bedt om for lukrativ en aftale, mens Barcelona forsøger at forhandle sig gennem coronapandemien. Han forsikrer om, at alle har gjort deres del til at hjælpe til.

”Barcelona har lidt meget i hænderne af coronavirussen, hvilket afspejles i økonomien. Det gør selvfølgelig ondt på klubbens økonomi, når man oplever et fald i turismen,” siger Koeman forud for opgøret mod Rayo Vallecano, hvorefter han tilføjer.

”Jeg ser spillere, der går op i sit arbejde. Jeg tror såmænd ikke, at spillerne ønsker for meget. Det er klubben, der tilbyder spillerne en kontrakt, som spillerne har accepteret. Vi har alle hjulpet klubben med at skære i vores lønninger.”