Ronald Koeman har fredag eftermiddag holdt pressemøde forud for lørdagens El Clásico på Camp Nou.

Han lagde ikke skjul på, at det bliver et mærkeligt og meget andeledes rivalopgør, da man skal spille på en mennesketom stadion.

“Det er noget, som rammer alle holdende i ligaen, men det er klart, at det er mere mærkeligt at spille uden tilskuere på så stort et stadion som Camp Nou. Det bliver et mærkeligt og meget anderledes El Clásico, når der ikke er nogen til at støtte holdet og til at skabe en god stemning på stadion.”

Han tilføjer hertil, at det naturligvis er ude af deres hænder, og man derfor acceptere omstændighederne og vænne sig til dem. Han kommenterer herefter på Real Madrids form, som ikke just har været prangende.

“Real Madrid har ikke været på deres vanlige høje niveau indtil videre og har ikke haft de bedste resultater, men derfor tror jeg på ingen måde, at de kommer til Camp Nou uden motivation og gejst. Det er et stort hold, som er i stand til at klare presset og som mere end mange andre hold ved, hvad der kræves efter en skuffende periode. Deres form påvirker ikke El Clásico.”

Holdet kommer i første række

Griezmann får muligheden for at komme på banen i morgen. Ronald Koeman gad dog ikke spilde sin tid på flere spørgsmål, der omhandlede hans holdninger eller position.

Han siger blot, at Griezmann, ligesom alle andre, er en vigtig spiller for holdet, og deres største ønske er, at alle spillere i truppen er på deres højste niveau. Holdet kommer i første række.

Ronald Koeman er har udpeget taktikken, som en vigtig faktor i morgendagens El Clásico, da Real Madrids opstilling betyder, at de ikke efterlader meget plads til Barcelona. De har også lukket flere mål ind på det seneste, hvorfor de nok har endnu mere fokus på netop dette.

Sergio Ramos er også en kæmpe faktor, og man er tvivler på, at han når at blive klar. Ronald Koeman er ikke bleg for at erkende, at Sergio Ramos er blandt de bedste midterforsvarer i verden, hvorfor det kan være afgørende, om han er med eller ikke.