Den tidligere franske landsholdspiller Frank Leboeuf er ikke fan af Luis Suarez, som han kalder en bedrager.

Den tidligere Chelsea-forsvarer og forhenværende franske landsholdspiller Frank Leboeuf giver sin ærlige mening om Barcelona-angriberen Luis Suarez i et interview med RMC Sport. Og han har mere grimt end godt at sige om den 32-årige stjernespiller fra Uruguay.

”Jeg holder meget af Barcelona, men på grund af Suarez var jeg glad for, at de ikke kom i Champions League-finalen,” siger franskmanden. 

”Jeg har ingen respekt for en spiller som ham. Ja, han er en fantastisk spiller med en stor karriere, men han er en bedrager, der brokker sig hele tiden – en fyr, jeg ikke har nogen respekt for. Jeg kan ikke holde sådan en type spiller ud på en fodboldbane. Han er et dårligt eksempel for unge mennesker,” mener Frank Lebouef og giver et eksempel på hvorfor:

”Han har bidt en modstander to gange, og så var der dengang til VM i kampen mod Ghana, hvor han tog bolden med hånden og var meget glad. Hvis jeg spillede imod ham, var jeg blevet smidt ud. Det overrasker mig, at hans modstandere er så koldblodige over for ham. Jeg ville også gøre, hvad som helst for at sørge for, at han ikke spillede kampen færdig,” pointerer den 51-årige franskmand uden at uddybe, hvad han mener med ovenstående. 

Luis Suarez slutter sin sæson i Barcelona af med at blive opereret for en knæskade. Planen er dog, at han skal deltage i Copa America med Uruguay. Turneringen bliver afholdt i Brasilien i juni måned. Suarez nåede at score 21 mål i La Liga i år, hvor han på topscorerlist i øjeblikket kun er  overgået af sin argentinske holdkammerat i angrebet, Leo Messi, der har scoret 34 mål. Der mangler stadig to runder i sæsonen.