Liverpool er tilsyneladende ikke færdige med deres aktiviteter på denne sommers transfermarked. De menes at være villige til at tage afsked med yderligere fem spillere, inden transfervinduet lukker i for denne gang. 

LÆS OGSÅ: United, Barca og Real holder øje med Bayern München-midt

Derudover ønsker Jürgen Klopp også at hente flere spillere til klubben. Ifølge Liverpool Echo skulle han være klar til at hente to profilere spillere ind i de kommende uger. 

Lokalmediet skriver endvidere, at den tyske træner særligt vil fokusere på at styrke den centrale midtbane og den sidste tredjedel af banen. De nævner dog ikke, hvorvidt der er specifikke spillere, der er på radaren hos Klopp. 

Marko Grujic og Taiwo Awoniyi er allerede blevet sendt videre denne sommer, da de er blevet sendt til henholdsvis Porto og Union Berlin. Salget af de to spillere forventes at indbringe en sum på 17 millioner pund, hvilket svarer til 147 millioner kroner. 

Liverpool Echo skriver dog, at Merseyside-klubben er villige til at tage afsked med endnu flere spillere, inden den nye sæson starter. Faktisk skulle de være klar til vinkel farvel til yderligere fem spillere i de kommende uger. 

LÆS OGSÅ: Bekræfter: Eriksen kan ikke spille i Italien

Liverpool vil angiveligt overveje ethvert væsentligt bud på både Nat Phillips, Divock Origi, Harry Wilson, Neco Williams og Xherdan Shaqiri. Klubben forventer at salget af de fem spiller kan indbringe op mod 600 millioner kroner.