Både Manchester United, FC Barcelona og Real Madrid holder et vågent øje med Bayern München-midtbanespiller Leon Goretzka, skriver tyske Bild. 

LÆS OGSÅ: Barcelona planlægger at sælge 24-årig angriber

Den 26-årige midtbanespiller er nemlig gået ind i det sidste år af sin kontrakt med den tyske storklub. Der har været forhandlinger mellem ham og Bayern München, men de er gået i stå som følge af uenigheder. 

Goretzka stiller angiveligt krav om en kontrakt med en årlig lønpakke på 19,5 millioner pund, hvilket svarer til omtrent 170 millioner kroner.  

En lignende aftale blev tilbudt til David Alaba, før han underskrev sin kontrakt med Real Madrid. Tilsyneladende er Bayern München dog ikke villige til at give Goretzka samme tilbud. Derimod vil de kun tilbyde ham mellem 73 og 91 millioner kroner om året. 

Den tyske storklub har selv fastsat et lønloft, som de ønsker at overholde. Dermed ønsker de at holde enhver årsløn under 17 millioner pund om året, hvilket primært skyldes, at klubbens økonomi er hårdt ramt af pandemien. 

Såfremt Bayern München ikke kan nå til enighed med Goretzka inden januar, kan han forhandle med andre klubber, hvorefter han kan forlade klubben gratis. Her skulle både United, Barca og Real stå klar til at tage imod ham, skriver Bild. 

LÆS OGSÅ: Riqui Puig åbner op: ‘Jeg var desperat’

Goretzka havde 32 optrædener på tværs af alle turneringer for Bayern München i sidste sæson. I disse kampe blev det til ni mål og otte oplæg for midtbanespilleren.