Liverpool ramte igen et nyt lavpunkt, da man i gårsdagens Premier League-opgør tabte til Brighton. De fortsætter dermed den svære start, de har fået på det nye år, og Liverpools venstreback, Andy Robertson, kunne efterfølgende fortælle, hvor han føler, de står i forhold til titelræset.

LÆS OGSÅ: Ubesejret i 20 kampe: City har masser af plads til forbedring

Det har nemlig ikke været nogen god start på året for Jürgen Klopp og co., som blot har hentet syv point hjem i de seneste seks kampe, samtidig med, at de også led et exit fra FA Cup’en, da man tabte til United i fjerde runde.

Andy Robertson kunne efter kampen mod Brighton se frem til opgøret mod Manchester City i weekenden, men han ser ikke længere frem til at løfte trofæet, da han ikke længere mener, at de er en del af titelræset.

“Enhver kamp mod Manchester City er stor, men som det hele ser ud nu, er vi ikke en del af titelræset. Vi er syv point bag dem, mens de stadig har en kamp i hånden,” sagde Robertson til SkySport og giver kredit til Brighton.

“Du er også nødt til at anerkende Brighton for deres spil. De skabte chancer og pressede os. De gjorde det, vi ønskede at gøre.”

Andy Robertson er overbevist om, at de stadig er det samme stærke hold, som man forbinder med Liverpool, men at mangler at møde op i de vigtige kampe.

“Vi er stadigvæk et godt hold, men vi er nødt til at dukke op i kampene, for ellers vinder vi ikke noget. Vi bliver ikke et dårligt hold over natten,” fortalte Robertson.

LÆS OGSÅ: Bartomeu efter Messi-læk: “Det var ikke mig”

Liverpools nederlag til Brighton var deres andet hjemmebanenederlag i træk.