Det er ikke nogen hemmelighed, at Depay er en efterspurgt mand i Barcelona. Hans tidligere landsholdstræner, Ronald Koeman, ønsker at hente ham til det spanske.

I går sad den 26-årige over i kampen mod Marseille, hvilket kunne indikere, at et skifte er undervejs.

“Han har 12 måneder tilbage af hans kontrakt,” sagde sportstdiretør Juninho Pernambucano til Telefoot. “Han har en aftale med Barcelona. Jeg vil ikke lægge skjul på det.”

“Det er muligt, at skriver under med Barcelona i morgen, men intet er sikkert. Det mest sandsynlige er dog, at han skifter.”

Lyon-præsident Jean Michel Aulas har ellers tidligere meldt ud, af Depay ville blive i klubben, hvis ikke en aftale om en handel var bragt i orden senest torsdag.

Træner Rudi Garcia har dog antydet, at et kommende skifte har haft indflydelse på hans valg af spillere til søndagens kamp mod Marseille, som endte 1-1.

“Jeg har valgt ud fra form, og også ud fra, hvad der kan ske i morgen,” sagde han.

Depay er estimeret at være omtrent 25 millioner euro (svarende til 186 millioner dansker kroner) værd. Hvorvidt han ender i Barcelona, afhænger sandsynligvis af, om catalanerne har succes med at sælge Ousmane Dembele til Manchester United.