Manchester United har for nylig henvendt sig til Barcelona, som de har tilbudt en byttehandel. Den engelske klub ønsker nemlig at skille sig af med Donny van de Beek, som har haft det svært i klubben. Det skriver Daily Express og Sport.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Pogba i byttehandel

Den hollandske spiller blev ellers hentet til Old Trafford fra Ajax for blot 12 måneder siden. Han kæmpede for at få spilletid og indflydelse i sin første sæson, men endte med at bruge størstedelen af sin tid på bænken.

Ifølge Sport er Barcelona blevet tilbudt muligheden for at hente Donny van de Beek. Barcelona, der har brug for at bringe mere balance i lønbudgettet, undersøgte angiveligt muligheden for at sende Samuel Umtiti den anden retning.

Daily Express skriver dog, at det ikke tyder på, at der er nogen interesse for den franske forsvarer i Manchester. Derfor ser det ikke ud til, at det er en byttehandel, der bliver en realitet.

Derimod har de fokus på at bringe nuværende Real Madrid-forsvarer Raphael Varane til klubben. Varane skulle efter sigende været meget ivrig efter at forlade den spanske klub denne sommer, da han ønsker nye udfordringer i en anden klub.

Angiveligt skulle Barcelona være blevet tilbudt Van de Beek, da de gik glip af Georginio Wijnaldum, der i stedet besluttede at skifte til Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Arsenal udser sig Barcelona-spiller som Bellerin-afløser

Ikke desto mindre er der fortsat en chance for, at Donny van de Beek ender med at forlade klubben denne sommer. Det er nemlig ikke midtbanespillere, som Ole Gunnar Solskjær har mangel på i truppen til den kommende sæson.