På trods af, at Ole Gunnar Solskjær har gjort det klart, at han ikke ønsker at sælge 28-årige Paul Pogba, er der alligevel spekulationer om et potentielt exit. Nordmanden har dog ellers gjort det meget klart, at han er en del af hans planer for 2021/22-sæsonen.

LÆS OGSÅ: West Ham vil leje Barcelona-forsvarer

Både Mundo Deportivo og Daily Express skriver, at Barcelona er ivrige efter at hente franskmanden. Desuden melder de to medier, at de arbejder ‘utrætteligt’ på at indgå en byttehandel med Manchester United.

Som tingene forholder sig i øjeblikket, er det ikke muligt for La Liga-klubben at registrere nye spillere.

Hvis de skal forbedre deres trup, er de derfor nødt til at finde andre løsninger. Det er især noget, der er aktuelt, da det endnu ikke er lykkedes for Camp Nou-klubben at sikre en forlængelse med Lionel Messi.

Hverken Mundo Deportivo eller Daily Express nævner dog, hvem Barcelona ønsker at bytte med. Potentielt kan der dog være tale om Antoine Griezmann, som de forsøger at finde en ny klub til, da han er en yderst løntung herre.

Meget kunne dog tyde på, at deres fokus på Pogba skyldes, at Joan Laporta ønsker at bringe et stort navn til klubben denne sommer. Og her er det svært at komme udenom, at det bestemt vil skabe overskrifter, hvis han formår at bringe Pogba til Camp Nou.

Det er desuden ikke første gang, at Barcelona udviser interesse for at hente Pogba til klubben. Det var de også meget interesserede i 2018, hvor han spillede en stor rolle i Frankrigs succes ved VM.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Braithwaite

På dette tidspunkt var han ikke glad i Manchester United, da han var blevet uvenner med José Mourinho. Alligevel blev et skifte til Barcelona dog ikke til en realitet. Spørgsmålet er nu, om det lykkes denne gang.