Det forventes, at man i Manchester United kommer til at sige farvel til flere målmand, når transfervinduet igen åbner til sommer. Det skulle blandt andet betyde, at man siger farvel til den 20-årige Paul Woolston.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Han fik sin fodboldopvækst i Newcastle, men tilbage i 2018 blev han fristillet, da han ikke var i nærheden af at blande sig på førsteholdet, hvorfor rigtig mange undrede sig over, at han endte i Manchester United.

Der skal derfor gives ros til Woolstons agent, da han formåede at lokke De Røde Djævle til at hente ham, hvilket kom efter, at han havde gået fire måneder uden en klub.

Der var heller ikke tale om en lille kontrakt. Han havde ikke blot fået dem til at hente Woolston, han havde også fået dem til at udstyre ham med en kontrakt, der løb helt frem til sommeren 2021, hvilket dog snart er på trapperne.

Hans tid Premier League lakker nu mod enden, da United – ikke overraskende – ikke har interesse i at forlænge med Woolston. Han har også stadig sin første professionelle kamp til gode.

LÆS OGSÅ: Neymar tweeter om kontroversiel beslutning, men sletter det sekunder efter

Det er dermed ikke gået, som han havde håbet. Han kan dog trøste sig med, at han har optrådt femten gange for diverse landshold i England.