Ifølge Sky Sports er Manchester United tæt på at være enige med Raphael Varane om de personlige vilkår i en eventuel kontrakt. Derfor tyder det fortsat mere og mere på, at han skifter til Old Trafford-klubben forud for den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Prismærke på 517 millioner: Manchester United starter forhandlinger med Atletico-spiller

Mediet skriver desuden, at Manchester United håber på at kunne færdiggøre forhandlinger om de personlige vilkår hurtigst muligt. Derefter vil de rette fokus mod forhandlinger med Real Madrid om prisen for den 28-årige franskmand. Ifølge Manchester Evening News vil prisen lyde på omtrent 50 mio. pund.

Ydermere lyder det, at den engelske storklub er optimistiske omkring at kunne færdiggøre handlen, inden transfervinduet lukker. Dermed kan Ole Gunnar Solskjær se frem til forstærkninger til forsvaret i 2021/22-sæsonen.

Varane er selv interesseret i et skifte til Manchester United denne sommer, efter 11 år i Real Madrid. Der har tidligere været interesse fra De Røde Djævle, men dengang afviste franskmanden dem. Denne gang ser det dog ud til at forholde sig anderledes.

Tilsyneladende skulle Real Madrid også være villige til at give slip på Varane denne sommer. Gør de ikke det, er der nemlig en risiko for, at de ender med at miste ham gratis næste sæson. Hans kontrakt med Los Blancos løber nemlig kun frem til næste sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester United har henvendt sig til Barcelona med byttehandel

I sidste sæson blev det til 31 optrædener for La Liga-klubben, hvori han bidrog med to mål. I sin lange periode i Real Madrid har han desuden været med til at vinde et utal af trofæer og titler.