Manchester United har efter sigende sluttet sig til Premier League-rivalerne Leeds i jagten om at hente Torino-forsvareren Nicolas Nkoulou.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: United-profil vender tilbage

Det italienske medie Tuttosport skriver, at begge klubber overvejer at hente den erfarne forsvarer, der står uden kontrakt til sommer. Derfor vil han kunne hentes ganske gratis.

Den 30-årige tilsluttede sig Torino i 2017, men er nu på jagt efter en ny klub, da Serie A-klubben har besluttet, at de ikke ønsker at tilbyde ham en ny kontrakt.

Ifølge Tuttosport har De Røde Djævle holdt øje med Nkoulou i denne sæson, da de mener, at han er en god (og billig) tilføjelse til truppen.

Old Trafford-klubben har været sat i forbindelse med op til flere dyre centerbacks i løbet af det sidste år. Det inkluderer blandt andet Sevillas Jules Kounde og Villarreals Pau Torres, der begge er på deres radar. De vil dog begge koste i omegnen af 40 millioner pund.

Hvis de får muligheden for at hente en billigere spiller, vil det betyde, at Ole Gunnar Solskjær kan fokusere på at styrke andre positioner.

LÆS OGSÅ: United-spiller åbner op: Havde håbet på mere tid i Manchester United

Nkoulou, der fylder 31 år senere i denne måned, har kun spillet 11 Serie A-kampe for Torino i denne sæson, hvorfor han har tilbragt en del tid på bænken.