FC Barcelonas økonomi tillader ikke store indkøb næste år, og derfor har de angiveligt rettet blikket mod 33-årige Nemanja Matic.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelonas finansielle situation ikke tillader store indkøb næste år. Derfor har de primært fokus på at hente spillere, der kan bringes til klubben på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Agüero taler ud efter Barcelona-debut

En af dem, der angiveligt er med i deres overvejelser, er 33-årige Nemanja Matic, der er i gang med sin sidste sæson i Manchester United.

Hans kontakt med De Røde Djævle udløber nemlig i slutningen af denne sæson, og han har endnu ikke underskrevet en ny kontrakt. Derfor kan han forlade klubben kvit og frit til sommer.

Tilsyneladende er der ikke den store forventning til, at hans kontrakt bliver forlænget, hvilket har resulteret i, at han er kommet på radaren i flere klubber. Klubberne ved nemlig, at han kan hentes, uden at skulle have penge op af lommen.

Ifølge Daily Star er Barcelona en af de klubber, der har ham stående på listen over potentielle spillere, der kan hentes næste år.

Den serbiske midtbanespiller passer nemlig ind i rollen som fysisk midtbanespiller, hvilket Ronald Koeman mener, at han mangler. Det kan potentielt føre til, at de vil forsøge at få ham til at forlade Old Trafford til fordel for Camp Nou.

Matic har været i Manchester United siden 2017, hvor han blev hentet i Chelsea. På nuværende tidspunkt tjener han omtrent 120.000 pund om ugen, hvilket er svarende til lidt over en million kroner om ugen.

LÆS OGSÅ: Wind efter SE-uafgjort: Det er jeg ked af

Det forventes dog ikke, at Barcelona er klar til at tilbyde ham en løn i dette prisleje. Skal et skiftet til Camp Nou blive en realitet for den serbiske midtbanespiller, er han derfor nødt til at acceptere en markant lønnedgang.