Søndag fik Sergio Agüero sin officielle debut for Barcelona, da han fik et par minutter på banen i opgøret mod Valencia.

Sergio Agüero fik endelig sin officielle debut for Barcelona, efter at have skiftet fra Manchester City til den catalanske storklub.

LÆS OGSÅ: Wind efter SE-uafgjort: Det er jeg ked af

Kort efter sin ankomst på Camp Nou pådrog han sig en skade, der har holdt ham ud lige siden. Søndag aften var han endelig klar til at få sin debut for Barcelona, hvorfor han var at finde på bænken, da kampen mod Valencia blev fløjtet i gang.

Spilletid blev det ganske vist ikke til meget af, da han først blev sendt på banen med få minutter tilbage. Her afløst han Sergino Dest, der ellers spillede en rigtig god kamp.

Tilsyneladende var der mange fans på Camp Nou, der havde ventet med længsel efter at se Agüero i aktion. Da han gik på banen var det nemlig til fans, der sang ‘Kun, Kun, Kun’ – og det skal han lige vænne sig til, siger han.

“Jeg kunne ikke vente med at opleve dette øjeblik, men det vigtigste var sejren. Det var dejligt at høre fansene synge mit navn, men jeg skal nok blive vant til det. Nu skal jeg bevise mig selv på banen, og selvom jeg ikke kan kramme dem alle, så håber jeg, at de kommer til at nyde mit spil,” fortalte han efter kampen.

Her gav han også udtryk for, at det har været svært for ham at sidde på bænken, mens resten af truppen har været på banen.

LÆS OGSÅ: Zinedine Zidane: Han fortjener at vinde Ballon d’Or

“Man lider når man ikke er på banen. Jeg ville virkelig gerne i gang, men jeg blev nødt til at forholde mig tålmodig. Holdet havde brug for landsholdspausen for at få noget selvtillid tilbage og det kunne man se i dag,” lød det også fra ham.