Barcelona har vist interesse i den danske midtbanespiller Christian Eriksen, der i dag spiller i italienske Inter. Det skriver den italienske journalist Niccolo Ceccarini for det italienske medie TuttoMercatoWeb.

LÆS OGSÅ: Barca-midt: Kun Barcelona kunne lokke mig

I rapporten bliver der også berrettet om, at den italienske klub er åbne overfor seriøse bud på danskeren i det kommende transfervindue i januar.

Det er dog ikke blot Barcelona, der har vist interesse i Eriksen. Det gør sig også gældende for franske Paris Saint-Germain. Der er derfor flere klubber, som potentielt kunne være nyt hjemsted for den tidligere Tottenham-midt.

Eriksen har tidligere beklaget sig over, at han ikke får nok spilletid under træner Antonio Conte i Inter. Træneren har angiveligt ikke være tilfreds med Eriksens præstationer siden den 28-årige dansker ankom fra Spurs.

Inter var også på jagt efter en ny left wing back tilbage i januar. I denne forbindelse havde de udset sig Chelseas Marcos Alonso, berettes der om i rapporten fra TuttoMercatoWeb. Denne handel ville angiveligt være en lejeaftale med en købsoption tilknyttet.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-stjerne afslører: Kunne være endt i Barca

Aftalen kunne ende med at blive en realitet med det endelige salg af Radja Nainggolan, der sandsynligvis skifter til Cagliari i det kommende transfervindue.