FC Barcelona kan potentiel få selskab af Lionel Messi til sommer, da han ‘meget seriøst’ overvejer at vende retur til klubben.

Til sommer står Lionel Messi uden kontrakt, hvorfor han står overfor en svær beslutning. Han skal nemlig beslutte sig for, om han vil blive i den franske klub.

I de seneste måneder har den argentinske stjerne været kædet sammen med flere klubber. Blandt andet har han været sat i forbindelse med MLS-klubben Inter Miami.

PSG ønsker at holde fast i den 35-årige argentiner, men de seneste rapporter lyder på, at der fortsat er store forskelle på parterne i forhandlingerne.

Ifølge mediet Foot Mercato har dette medført, at han ‘meget seriøst overvejer’ at vende retur til Barcelona, når hans kontrakt med PSG udløber.

På trods af, at han før har været kædet sammen med et skifte til MLS og Saudi-Arabien, lyder det nu, at en nostalgisk retur til Camp Nou kan blive en realitet.

Den spanske klub har et ønske om at hente ham, og arbejder derfor på måder at få det til at ske, til trods for deres finansielle problemer.