Der har været stor spekulation om Paul Pogbas fremtid. Han har i lang tid været rygtet væk fra Manchester United, men nu ser det ud til, at han har besluttet sig ift. sin fremtid.

LÆS OGSÅ: Mourinho vil hente 28-årig Manchester United-spiller til Roma

I kølvandet på Frankrigs EM-exit, meldte flere kilder, at franskmanden potentielt kunne være på vej til Paris Saint-Germain. Nu melder The Athletic dog det stikmodsatte. De mener nemlig at vide, at han ønsker at blive hos De Røde Djævle i England.

Dette ændrer dog ikke på, at han snart skal træffe en beslutning. Som udgangspunkt har han tre valgmuligheder, da han enten kan forlænge, vente til hans kontrakt udløber næste år, eller skifte til PSG denne sommer, der angiveligt står klar med en kontrakt.

Tidligere har meldingen været, at Pogba godt kunne lide idéen om at vende tilbage til byen, hvor han voksede op. Derfor lignede det i lang tid, at et skifte til PSG kunne blive en realitet. På den anden side har han dog også muligheden for at forlænge med Manchester United, der er klar med en langsigtet kontrakt.

Skal man tro The Athletic, er Pogba ifølge deres kilder åben for at blive. Derfor er han også villig til at lytte til, hvad den engelske klub har at tilbyde ham. Det begynder dog efterhånden at haste for Manchester-klubben, da Pogba ellers kan forlade klubben gratis næste år, hvorefter hans agent Mino Raiola vil kunne finde ham en ny klub.

LÆS OGSÅ: Manchester United tæt på enige med Varane: Det skal de betale

Siden Pogba vendte tilbage til Manchester United i 2016, er det blevet til 206 optrædener for klubben. I disse kampe har han bidraget med i alt 38 mål og 42 oplæg.