José Mourinho har overtage trænersædet i AS Roma, efter sin fyring i Tottenham tidligere på året. En af hans nuværende arbejdsopgaver er at styrke den italienske trup forud for den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Manchester United tæt på enige med Varane: Det skal de betale

I denne forbindelse skulle han have et godt øje til Alex Telles, som Manchester United hentede fra FC Porto sidste sommer. Siden da har han dog haft begrænset indflydelse på Old Trafford, ligesom det kun blev til otte starter i Premier League i sidste sæson.

I alt blev det til kun 23 optrædener for den 28-årige brasilianer på tværs af alle turneringer. Det vidner selvfølgelig om, at Telles ikke er blandt Ole Gunnar Solskjærs favoritter.

Tilsyneladende har Mourinho dog et andet syn på brasilianeren, som han ønsker at bringe til Roma denne sommer. Ifølge Duncan Castles fra den anerkendte Transfer Window Podcast vides det endnu ikke, om de to klubber vil kunne nå til enighed om en handel.

“AS Roma har interesse i Alex Telles fra Manchester United. Mourinho kan lide spilleren. Han vil tage ham, hvis en aftale kan nås,” siger Duncan Castles.

“Den viden, jeg har om dette er, at Telles er betydeligt udenfor det budget, som Roma giver Mourinho til en venstreback.”

LÆS OGSÅ: Prismærke på 517 millioner: Manchester United starter forhandlinger med Atletico-spiller

“De ser på 15 mio. euro som et maksimum for transferprisen og en løn på ca. 1,5 mio. euro. Det er langt fra, hvad Manchester United vil kræve for en spiller, som de hentede sidse sommer, selvom han var back-up for Luke Shaw i sidste sæson.”