Tottenham har indført en særlig præstationsbetinget klausul i Nuno Espirito Santos kontrakt, som lægger pres på portugiseren

Nuno Espirito Santo er opmærksom på, at der er et vist pres på ham i denne sæson. Hvis han ikke præsterer, er der nemlig ikke langt til en fyreseddel. Det har Tottenham-formand Daniel Levy sørget for.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola vil hente Barcelona-teenager

Der var i lang tid stor tvivl om, hvem der skulle tage over efter José Mourinho i Tottenham. Efter at flere trænere var blevet kædet sammen med London-klubben, endte de med endnu en portugiser. Denne gang blev det dog Nuno Espirito Santo.

I forbindelse med indgåelsen af kontrakten, sørgede Tottenham-formand Daniel Levy for at sikre sig selv og klubben bedst muligt. Han fik nemlig den 47-årige portugiser til at acceptere, at en helt særlig klausul blev indført i kontrakten.

Ifølge The Athletic har Nuno Espirito Santo fået en toårig kontrakt, hvori der er blevet indført en klausul, der må siges at være en win-win-klausul for Spurs. Denne klausul sikrer nemlig, at de kan fyre Nuno, hvis ikke han formår at slutte i top-6.

De kan naturligvis sagtens ophæve hans kontrakt før tid under alle omstændigheder, men denne kontrakt sikrer, at de ikke skal betale nogen kompensation til den portugisiske træner, hvis han fyres som følge af en placering uden for top-6.

LÆS OGSÅ: La Liga-giganter melder sig ind i kampen om Chelsea-stjerne

Såfremt Nuno Espirito Santo ikke formår at levere varen i denne sæson, skal Daniel Levy derfor ikke bekymre sig for, hvordan han kan skille sig af med ham igen, uden at skulle hoste op med en masse penge.