Natten til fredag dansk tid blev der i Sydamerika taget hul på VM-kvalifikationen. For Argentinas vedkommende betød det, at de skulle spille en hjemmekamp mod Ecuador.

Hvad der næppe kommer som en overraskelse er, at Lionel Messi var i startopstillingen. Efter cirka 13 minuters spilletid skulle Barcelona-stjernen også vise sig at få en afgørende rolle i opgøret.

Kort forinden var det nemlig lykkedes for Lucas Ocampos at bryde gennem forsvaret i Ecuador-enden, hvilket resulterede i, at han blev sendt i jorden af Ecuadors Parvis Estupinan.

Dette medførte, at Messi kunne stille sig til rette ved straffesparkspletten, da han blev udvalgt til at sparke det afgørende spark.

Den argentinske verdensstjerne formåede at placere bolden i nettet på sikker vis, hvorfor Argentina blev bragt foran med 1-0 forholdsvis tidligt i kampen.

På trods af, at Argentina dominerede resten af opgøret, bød det ikke på flere scoringer. Derfor endte kampen også med en beskeden ser på 1-0 til Messi og resten af det argentinske hold.