Angiveligt er Lionel Messi ikke interesseret i at have Antoine Griezmann i klubben. Den franske stjerne har haft det svært, siden han skiftede fra Atletico Madrid i sommeren 2019. Nu rygtes det, at han kan være på vej til PSG.

Barcelona besluttede sig for at hente Griezmann, som skulle fylde tomrummet efter Neymar sidste sommer. Dette gjorde de med håbet om, at den franske stjerne ville blive et hit på Camp Nou.

De betalte intet mindre end 105 mio. pund for angrebsspilleren fra Atletico Madrid. Dette svarende til omtrent 865 mio. danske kroner. De hentede ham et år efter, at han oprindeligt havde takket nej til et skifte til Barca.

Griezmann har dog ikke fået den bedste start i Barcelona. Han har haft svært ved at tilpasse sig stilen i den catalanske klub, hvor han kun har scoret 15 mål i 51 kampe.

Og ifølge det spanske medie OK Diario og deres redaktør Eduardo Inda har Messi angiveligt udtalt, at han ikke vil have den 29-årige franskmand i klubben – og at PSG kunne være interesseret i ham.

“Griezmann passer ikke ind i Barcelona,” skulle han have sagt.