Der mangler mindre end 1.000 godkendte underskrifter, før mistilllidsafstemningen mod præsident Bartomeu bliver en realitet.

Der er godt og vel 4.000 underskrifter tilbage, der skal vurderes, hvorfor der er en god sandsynlighed for, at vi ser en afgørelse i morgen.

Barcelona har annonceret, at de har gennemgået 16.972 af de 20.781 underskrifter fra medlemmer, der har krævet en mistillidsafstemning mod Josep Maria Bartomeu.

Der er blevet godkendt 15.557 underskrifter af valgkomitéen. Der skal 16.521 underskrifter til, hvis afstemningen skal blive en realitet. Derfor er det kun 964 yderligere valide underskrifter, der er brug for.

Mangler at gennemgå 3.809 underskrifter

Da man mangler at gennemgå hele 3.809 underskrifter. Derfor er det statistisk umuligt, at det ikke kan lade sig gøre at finde de sidste 964 underskrifter, som er krævet.

Indtil nu er hele 92 % af alle indsamlede underskrifter blevet godkendt. Hvis denne statistik er holdbar, vil omtrent 3.500 yderligere underskrifter være valide. I sidste ende vil de derfor stå med et markant højere antal underskrifter, end der er brug for.

Af denne årsag forventes det også, at det bliver i morgen, at valgkomitéen kan melde ud, at de nu har rundet de 16.521 godkendte underskrifter.

Sker det, er der en stor sandsynlighed for, at selve mistillidsafstemning vil blive afholdt i slutningen af denne måned. Det kan dog også være, at Bartomeu vælger at gå af inden, da han oplever en markant modvind for tiden.