Et større fokus er havnet på William Kvist, efter Ståle Solbakken er blevet fyret i FC København. Det er nemlig Kvist, der indtager rollen som midlertidig sportslig leder hos FC København.

LÆS OGSÅ: AGF-midt om Fischer: “Skriger som den lille pige, han er”

Denne rolle har blandt andet givet ham bemyndigelse til at udnævne Mathias “Zanka” Jørgensen som ekstra anfører. Hans rolle bliver derfor at agere hjælper for Carlos Zeca.

“Jeg tror, det er godt, at Zeca har fået en omkring sig til at være med til at tage noget ansvar, som ellers meget lå på hans skuldre,” fortæller William Kvist ifølge Indkast.

Hertil fortæller Kvist også, a konstellationen med to anførere er en essentiel del af genrejsningen af FC København. Desuden fortæller han, at det er et valg, som han selv har truffet uden indblanding fra Hjalte Bo Nørregaard.

“Sådan har jeg valgt at gøre det. Jeg kender “Zanka”, og man kan høre, hvor meget han kan betyde på og uden for banen. Derfor er det naturligt, at de to kommer til at løfte meget sammen,” fortæller han videre.

LÆS OGSÅ: AGF-sponsor gik amok på DR-værter under FCK-kampen

Til sidst understreger han, at det var hans idé, og at beslutningen blev truffet før Hjalte overhovedet havde lært tingene at kende. I forlængelse af dette fortæller han også, at det var derfor, at han ikke sad på tribunen under første kamp.