AGF-midtbanespiller Nicolai Poulsen blev udvist under opgøret mod FCK. Det er dog en udvisning, han ikke giver meget for. I et interview efter kampen skyder han tilmed med skarpt mod Viktor Fischer.

LÆS OGSÅ: FC Nordsjælland topper Europa-liste

Efter en tackling på Fischer fik Poulsen sit andet gule kort, hvilket kostede ham en udvisning. Han mener dog ikke, at han rammer Fischer.

“Jeg kommer først på bolden, og jeg har ikke i sinde at ramme Viktor Fischer, og skal jeg være ærlig, tror jeg ikke, jeg rammer ham. Jeg snitter ham måske. Så ligger han og skriger som den lige pige, han nu er,” siger han i et interview med B.T.

Fischer er dog ikke enig med Nicolai Poulsen. Han mener nemlig ikke, at der er noget diskutere.

Til B.T. fortæller han, at han kan mærke, at han bliver “knaldet ned på knæet”, hvorfor han ikke er i tvivl om, at et gult kort er den rette beslutning.

Da B.T. efterfølgende spørger ham, hvad han siger til AGF-spillerens udtalelse om, at han “skriger som en lille pige”, fortæller han, at han er ligeglad.

“Jeg er fuldstændig ligeglad. Fuldstændig. Han skulle have gult kort. Han bliver spillet ud af kampen. Han kunne ikke håndtere det,” siger han til B.T.

Dette følger han op ved at sige, at han synes, at det var generelt, at AGF-spillerne ikke kunne håndtere det:

“Der var rigtig mange AGF-spillere, der ikke kunne håndtere det. De vil gerne opildne en stemning, men det bliver på et niveau, de ikke kan være med på.”

LÆS OGSÅ: David Nielsen: “AGF er en stor klub”

Fischer fortæller dog også, at han var glad for spændingsniveauet i opgøret, da han mener, at det har skabt en god fodboldkamp for tilskuerne.