Der er meget, der tyder på, at den østrigske forsvarsstjerne og landholdsspiller, David Alaba tilslutter sig enten Barcelona eller Real Madrid på en fri transfer næste år, hvis hans forhandlinger om kontraktfornyelse i Bayern München løber ud i sandet.

En artikel i tyske Bild.de viser, at Alaba har afslået en fireårig kontrakt til en værdi af 11 millioner i løn plus yderligere 6 millioner om året.

Han har dog længe været kædet sammen med to La Liga-klubber, men indtil videre er han forblevet i Bayern. Og måske fortsætter det. Den samme artikel angiver nemlig, at hans foretrukne valg ville være at blive i Bayern.

“Jeg har det godt i München. Det har været mit hjem i tolv år. Jeg har været i stand til at opleve mange dejlige øjeblikke her,” sagde han til Bild.

Det er dog indforstået, at den tyske klub ikke ønsker at forøge hans løn specielt meget, da de ikke vil ødelægge deres lønstruktur. Dette kunne give andre klubber en åbning for at hente ham.

Juventus er også et hold, der er vilde med frie transfers, og det siges, at de planlægger at forsøge at hente den østrigske spiller, hvis han skulle blive tilgængelig. Favoritterne er dog fortsat Barcelona og Real Madrid, hvis Alaba ikke fornyer med Bayern.