Søndag formiddag bekræftet Brøndby IF i en selskabsmeddelelse, at der nu er kommet styr på de sidste detaljer i salget af Jesper Lindstrøm. Han er blevet solgt til den tyske klub Eintracht Frankfurt, lyder det fra bold.dk.

LÆS OGSÅ: Nu får racismesag konsekvenser for Griezmann: Kontrakt ophæves

Den tyske Bundesliga-klub har også bekræftet på deres officielle profil på Twitter, at der endelig er kommet styr på handlen. Desuden er det også blevet offentliggjort, at han får en kontrakt med den tyske klub, der løber frem til 2026.

Derfor kan Brøndby IF fastholde deres opjustering med 30 millioner til årets regnskab. Af denne årsag forventer man et overskud, der lyder på et sted mellem 65 og 95 millioner kroner.

Den 21-årige Jesper Lindstrøm har været Brøndby-spiller i mange år. Han ankom nemlig til klubben som U13-spiller, og i sin tid i den danske klub har han spillet 65 kampe, hvori han har bidraget med 15 mål og 15 oplæg.

LÆS OGSÅ: Endelig lykkedes det for Messi

I den forgangne sæson kunne han endda bryste sig af at blive kåret som årets unge spiller i 3F Superligaen. Derfor kunne han ikke blot fejre guld til Brøndby, men også, at han blev kåret som den bedste unge spiller i hele ligaen.