Argentina tabte for kun femte gang i historien en VM-kvalifikationskamp på hjemmebane. Det skete da Uruguay sikrede sig en overraskende 2-0 sejr.

Kampen startede med høj intensitet, og efter 41 minutter lykkedes det for Ronald Araujo at bringe Uruguay foran. Araujo, der normalt er forsvarsspiller og spillede højre back i denne kamp, beviste sin værdi i offensiven ved at omsætte et fladt indlæg til mål ved bagerste stolpe. Dette mål satte Argentina under pres, og trods deres forsøg på at udligne, forblev Uruguay foran ved pausen.

Efter pausen fortsatte Argentina med at presse på for en udligning, men deres bestræbelser bar ikke frugt. Mod slutningen af kampen intensiverede Argentina deres angreb, men dette blev deres undergang. Med få minutter tilbage af kampen udnyttede Liverpools Darwin Nunez en friløber fra midten og sendte bolden forbi målmand Emiliano Martinez, hvilket cementerede Uruguays 2-0 sejr.

Denne sejr var ikke kun bemærkelsesværdig for Uruguay, men også historisk for Argentina, da det tilføjede sig til listen over sjældne hjemmebanenederlag i VM-kvalifikationen. Tidligere har Colombia (1993), Brasilien (2009), Ecuador (2015) og Paraguay (2016) opnået lignende bedrifter. Trods nederlaget ligger Argentina stadig nummer et i gruppen med 12 point, mens Uruguay følger tæt efter på andenpladsen med ti point.