Det var nok ikke alle, der havde regnet med, at Harry Kane i denne sæson ville vise sig som en sand målmaskine i den tyske Bundesliga.

Med imponerende 21 mål i blot 16 kampe har han cementeret sin position som en af de mest frygtede angribere i verden. Den præstation har dog efterladt en bitter smag hos Manchester United-legenden Rio Ferdinand.

Ferdinand, der selv havde en stor karriere som forsvarsspiller hos Manchester United, kan ikke skjule sin frustration over, at det ikke var hans tidligere klub, der sikrede sig Kanes underskrift.

Salget af Kane til Bayern München i sommerens transfervindue indbragte Tottenham over 700 millioner kroner, en sum der understreger angriberens værdi på fodboldmarkedet.

“Jeg bliver ved med at tænke ‘hvorfor’. Hvorfor besluttede vi os ikke for at købe ham,” fortæller Ferdinand i podcasten FIVE.

Hans følelser er ambivalente; på den ene side er han begejstret for Kanes talent, men på den anden side føler han en dyb skuffelse over, at Kane ikke endte på Old Trafford. “Han har scoret tre hattricks! Hver gang jeg ser navnet ‘Harry Kane’ dukke op som målscorer, er jeg ved at brække mig,” fortsatte han.