Vedholdende rygter i spansk presse indikerer, at Antoine Griezmann er tæt på et skifte til Barcelona. Det vil glæde Ivan Rakitic. 

Spanske og franske medier skrev for nylig, at Atletico-angriberen Antoine Griezmann er meget tæt på et skifte til Barcelona. I sidste weekend skulle hans advokater have mødtes med repræsentanter fra den catalanske klub for at nå til enighed om indholdet i en kontrakt. Hvis den 28-årige franskmand er Barcelona-spiller i næste sæson, vil det glæde hans kommende holdkammerat Ivan Rakitic. Det fortæller den kroatiske midtbanespiller til Mundo Deportivo. 

”Jeg vil elske at have Griezmann på mit hold. Bortset fra det faktum, at han sidste sommer skubbede mig væk fra min drøm om at vinde VM, så kan jeg rigtig godt lide ham,” siger Rakitic med henvisning til VM-finalen i Rusland i 2018, hvor Frankrig slog Kroatien med 4-2.

”Han er en topspiller – en af de bedste i verden. Han har vundet næsten alt og kan bidrage til alle hold,” mener Rakitic. 

Det var allerede på tale med et skifte til Barcelona for Antoine Griezmann sidste sommer, men franskmanden valgte i stedet at forlænge med Atletico, mens han afviste ideen om at skifte til rivalerne i en dokumentarfilm, der fik en del omtale. Derfor er der i flere spanske medier blevet skrevet, at mange Barcelona-fans ikke er så glade ved udsigten om hans ankomst. Men sådan ser Ivan Rakitic ikke på det. 

”Det var ikke en beslutning imod Barcelona. Han valgte at blive i Atletico, og hvis han skifter til os, vil jeg trykke ham i hånden og sige til ham, at det respekterede jeg ham for.”

I øjeblikket går der rygter om, at Barcelonas træner Ernesto Valverde måske er færdig i klubben, selvom han netop har sikret mesterskabet og også har mulighed for en pokaltitel, når FC Barcelona møder Valencia i Copa del Rey-finalen. Rakitic siger til det spanske medie, at Valverde er den rette mand for Barcelona. 

”Han er den perfekte træner for os. Det arbejde, han og hans trænerstab udfører, er fantastisk.”