Real Madrids træner forsvarer sin anfører, efter at Ramos fik sit tyvende røde kort i den spanske liga i nederlaget på hjemmebane til Girona. 

Sergio Ramos er ikke en spiller, der skåner sig selv eller sin modstander i nærkampsdueller. Og han er heller ikke bleg for at gå til kanten og nogle gange over, hvad der er tilladt på en fodboldbane.

Kongeklubbens anfører og forsvarskaptajn fik marchordre efter to gule i weekendens 2-1 nederlag hjemme til bundholdet Girona. Det var tyvende gang, han fik rødt kort i sin karriere i den spanske liga.

Men hans træner, Santiago Solari, ville ikke kritisere ham efter kampen, skriver Goal. 

”Det er en risiko, der er forbundet med at spille fodbold,” som han sagde til journalisterne på det efterfølgende pressemøde. 

Sergio Ramos fik først et gult kort, da han begik straffe for at røre en bold med hånden. Hans andet gule kort fik han, da han ramte en modstander, mens han forsøgte at sparke bolden bag om ryggen. 

Den 32-årige spanier modtog også et gult kort i sidste uges ottendedeles finale i Champions League ude mod Ajax Amsterdam, hvor iagttagere efterfølgende har spekuleret i, hvorvidt det var bevidst fra Ramos side, så han er klar til en eventuel kvartfinale. 

Real Madrid har i øjeblikket 9 point op til FC Barcelona på førstepladsen i La Liga, og selvom det kan virke som en meget vanskelig opgave at indhente de forsvarende spanske mestre, er Real-træneren sikker på, at løbet ikke er kørt. 

”Ligaen er ikke tabt. Vi vil fortsætte med at kæmpe i alle tre turneringer, vi er med i. Alle kampe er svære, som vi også oplevede i dagens kamp mod Girona,” sagde argentineren på pressemødet. 

FC Barcelona vandt 1-0 over Valladolid og ligger i førerposition med 7 point ned til Atletico Madrid på andenpladsen.