Real Madrids midtbanetalent, Jude Bellingham, står over for en pause fra fodboldbanen på omkring tre uger grundet en ankelskade.

Den engelske landsholdsspiller blev skadet under lørdagens La Liga-kamp mod Girona, hvor han trods skaden formåede at score to mål i sin holds 4-0 sejr.

Desværre måtte han udgå i det 57. minut efter at have pådraget sig en ankelskade.

Real Madrids cheftræner, Carlo Ancelotti, udtrykte efter kampen mod Girona et håb om, at Bellingham kunne blive klar til tirsdagens Champions League-opgør mod RB Leipzig. Men den 20-årige, som har scoret 20 mål og lavet otte assists i 29 optrædener for Los Blancos, er nu bekræftet ude med skaden.

Klubben udsendte en officiel meddelelse: “Efter undersøgelser foretaget i dag på Jude Bellingham af Real Madrids medicinske team, er han blevet diagnosticeret med en forstuvning i venstre ankel. Hans genoptræning vil blive overvåget nøje.”

Den italienske journalist Fabrizio Romano rapporterer, at Bellingham forventes at være ude i to til tre uger, med et muligt comeback i starten af marts.

Bellingham har i denne sæson scoret 16 mål og lavet tre assists i 21 La Liga-kampe, mens han i Champions League-gruppespillet har bidraget med fire mål og tre assists i fem kampe. Med hans fravær åbnes der en plads i startopstillingen, som Ancelotti antyder kunne blive fyldt af enten Brahim Diaz eller Joselu.