Ivan Rakitic rygtes i øjeblikket til Manchester United, men den tidligere Barcelona-spiller Rivaldo mener ikke, at kroaten bør skifte til den engelske klub. 

31-årige Ivan Rakitic har længe været i søgelyset hos Manchester United, og i øjeblikket svirrer der en del rygter i engelsk presse om, at klubben vil smide et bud på den kroatiske midtbanespiller. Men Rakitic har stadig masser at tilbyde i Barcelona, og han bør ikke sige ja til et skifte til den engelske klub. Det mener i hvert fald brasilianske Rivaldo, der selv har spillet en årrække for den catalanske klub. 

”Manchester United er en traditionsrig storklub, men jeg mener, at Rakitic stadig er god nok til at spille i Barcelona, da han er en fantastisk spiller, ” siger den 47-årige brasilianer i et interview med Betfair. 

Manchester United er inde i en dårlig periode, men er stadig så velrenommeret en klub, at de fleste store spillere gerne vil spille for dem, mener Rivaldo og giver sit syn på situationen for Ole Gunnar Solskjærs mandskab. 

”Det vil altid være en af de bedste klubber i verden. De har stadig en god økonomi, så de har værktøjerne til at hente store spillere.”

Dengang Rivaldo slog sine folder i Barcelona, var Manchester United et af de absolut stærkeste hold i England. Lige nu ser situationen anderledes ud, så hvis han selv spillede i dag og fik muligheden for at spille i Premier League, ville han nok tage til City eller Liverpool. 

”Det er de to stærkeste hold i England i øjeblikket, og de spiller fantastisk fodbold. Jeg mener, at Premier League i det hele taget er den stærkeste liga i verden. Der er flere stærke hold end i nogen anden liga,” siger brasilianeren, der blev berømt for sit stærke venstreben og det korte aftræk. Dengang var han selv ved at få en mulighed for at tage til Manchester United, men han greb den ikke, siger han. 

”Da jeg spillede i Barcelona, var der nogle agenter, der vil have mig til United, men jeg var meget glad, hvor jeg var, så jeg gav det ikke opmærksomhed. Jeg ved ikke, om der var et reelt bud på mig. Men der var rygter og diskussioner med agenter.”