Real Madrids nye brasilianer Rodrygo fortæller i et interview om sine forbilleder, og hvordan han vil skabe sig et navn i sin nye klub. 

18-årige Rodrygo Goes blev præsenteret som ny Real Madrid-spiller på et pressemøde tirsdag, hvor den brasilianske offensivspiller blev spurgt til sine forventninger i den spanske storklub. Den nu tidligere Santos-spiller blev blandt andet spurgt af en journalist, om han håber på at blive Real Madrids Neymar. Men det er ikke planen. 

”Der er kun én Neymar. Jeg vil være Real Madrids Rodrygo. Neymar er en fantastisk spiller, men han er i en anden stor klub. Jeg glæder mig til at træne med de spillere, vi har her såsom Eden Hazard og Karim Benzema. Og jeg glæder mig til at træne med Vinicius igen,” sagde Rodrygo ifølge Marca. 

Rodrygo og Vinicius har spillet sammen på flere af Brasiliens ungdomslandshold. Men selvom de to spillere har lignende karaktertræk på banen, vil han dog heller ikke sammenlignes med sin nye holdkammerat. 

”Jeg er en hurtig angriber, som godt kan lide at drible og score mål. Mange brasilianer har disse evner. Jeg identificerer mig med spillere som Robinho og Neymar,” siger Rodrygo og fortæller, at klubikoner som Ronaldo og Roberto Carlos var hans idoler, da han var yngre. 

Rodrygo fortæller på pressemødet, at han endnu har til gode at tale med sin nye træner, men at han kun har hørt godt om Zinedine Zidane fra blandt andet Vinicius Junior. 

”Men alle fortæller mig, at jeg er ung og skal have tålmodighed. Real Madrid vil altid have de bedste spillere, og jeg får masser af konkurrence. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig at spille for Real Madrid, og jeg tror, at alle der kendte mig som barn, har set, at jeg er Real Madrid-fan, og jeg har sagt, at jeg vil komme til at spille her en dag.”