Ronaldo roste Neymar, efter den brasilianske landholdsspiller opnåede en ny milepæl, ved at være den spiller, der har scoret næstflest mål for det brasilianske landshold i hele historien.

Neymar scorede et hattrick i 4-2-sejren mod Peru i deres kvalifikationskamp til VM. Dette betød, at han forbipasserede Ronaldo på listen over spillere med flest mål scoret for det brasilianske landshold.

Neymar har nu scoret hele 64 internationale mål, hvorfor er han to mål foran Ronaldo, der har tredjepladsen med 62 mål scoret. Der er dog et stykke vej op til Pele på førstepladsen med 77 scorede mål.

PSG-stjernen er dog kun 28 år gammel, hvorfor han sandsynligvis har en god mængde år at spille i endnu. Det betyder, at der er gode chancer for, at han også når at indtage førstepladsen foran Pele.

Ros på de sociale medier

Ronaldo, der vandt VM to gange i hans tid med det brasilianske landshold mellem 1994 og 2011, brugte de sociale medier til at rose Neymar for hans præstation og milepæl.

“Al min respekt til dig @neymarjr!,” skrev den 44-årige tidligere angriber via Instagram onsdag.

“Han spiller meget, giver assistance, spiller, dribler og tackler. The sky is the limit. Fly, min dreng!”

“Hvilken smuk historie du skriver. En komplet og stadig mere moden spiller. Knæk! Håndteringen af presset udenfor banen er ofte mere udfordrende end selve bolden.”

“Sig mig nu: Hvor kom vi fra, hvor ankom vi… Hvem skal fortælle os, hvad der er umuligt? Bliv ved med at stole på dine instinkter, fordi talentet er dit, og ingen kan tage det fra dig.”

“Du har mange rekorder at slå og aftryk at sætte. Stolt over at se en brasilianer i toppen!”

Ikke hans første brasilianske hattrick

Neymars hattrick og fantastiske præstation mod Peru, er ikke første gang. Faktisk er det hele fjerde gang, at han har scoret tre eller flere mål i en kamp med sit landshold, men det er første gang, at det er i en officiel turnering.

Efter at have matchet Ronaldos antal scorede mål, efterlignede han den brasilianske legendes ikoniske fejring. Efter kampen hyldede han også Ronaldo på de sociale medier.

Mens Neymar cementerer sin status som en af de største brasilianske fodboldspillere gennem tiderne, erklærede den unge brasilianske Rodrygo for nylig, at han ikke vil følge i hans fodspor, men i stedet sætte hans egne.