Op til gårsdagens kamp mod Sevilla var der tvivl om, hvorvidt Sergino Dest kunne spille med for Barca. Det skyldtes, at han endnu ikke havde fået sin spilletilladelse.

I løbet af eftermiddagen dukkede hans spilletilladelse dog op. Ikke nok med det, endte han med at få debut i kampen mod Sevilla.

Det skete, da Jordi Alba med et kvarter tilbage blev skiftet ud, efter at have fået en skade. Det betød, at Sergino Dest blev skiftet ind på pladsen som venstre back, selvom han normalt spiller højre back.

Der var dog ikke meget gang i Barcelonas spil. Det betød derfor, at der heller ikke var meget gang i den for Sergino Dest. Det betød, at det blev en debut med begrænsninger for amerikaneren, der har rødder i både Holland og USA.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det unge talt helt sikkert er glad for at få sin debut kort efter at være skiftet til Barcelona. Det er nemlig ikke mere end et par dage siden, at han tilsluttede sig den catalanske klub.

Mere specifikt kom han til klubben i torsdags i sidste uge, hvorfor det ikke var mange dage han nåede at have i klubben, før Ronald Koeman besluttede sig for at lade ham få sin debut.

Han blev hentet i Ajax for 21 millioner euro plus 5 millioner euro i variabler. Han har derfor ikke været et helt billigt køb, og det bliver spændende at se, om han beviser, at han er pengene værd for Barca.