Det ser ud til, at Sergino Dest får lov til at få sin fulde debut for det catalanske hold, når de på lørdag skal spille mod Getafe i en La Liga-kamp. Her skal han indtage pladsen som venstre back.

Ronald Koeman er nemlig igen nødt til at lave sin opstilling uden at have Jordi Alba og Junior Firpo som muligheder. De er nemlig begge skadet, og er endnu ikke klar til at spille kamp, skriver spanske AS.

Derfor forventer de fleste også, at det er Sergino Dest, der får lov til at starte inde som venstre back, når de på udebane skal spille mod Getafe. Getafe ligger i øjeblikket nr. 7 i La Liga, hvorfor de kun er to pladser efter Barca, der ligger nr. 5 (dog kun med tre spillede kampe).

Har allerede fået sin debut

Dest har faktisk allerede fået sin debut for den catalanske storklub. Han blev nemlig skiftet ind i kampen mod Sevilla, hvor Jordi Alba var nødt til at udgå med den skade, der fortsat holder ham ude af kamptruppen.

Nu ser det dog ud til, at han får lov til at gøre sin debut, som en del af startopstillingen. Det er dog ikke den eneste ændring, som Koeman ser ud til at have lavet i opstilligen forud for lørdagens kamp mod Getafe.

Der er også meget, der tyder på, at både Miralem Pjanic og Francisco Trincao får spilletid. Da den officielle opstilling endnu ikke er blevet offentliggjort, er det dog ikke noget, der er blevet bekræftet.

En kamp uden Messi?

Desuden skriver AS også, at Koeman har gjort sig overvejelser om at lade Lionel Messi sidde over, så han kan restituere.

Dette skyldes, at han selvfølgelig helst ser, at Messi er i den bedst mulige form til de kommende kampe mod både Real Madrid og Juventus. Igen er dette dog ikke noget, der er blevet endeligt bekræftet.

Messi spillede landskamp for Argentina mod Bolivia i tirsdags, og det forventes ikke, at han er tilbage på træningsbanen i Barcelona før torsdag eftermiddag.