Den skarpeste AGF-angriber i Superliga-historien er ikke hvem som helst. Det er nemlig ingen ringere end Patrick Mortensen, der blev hentet til klubben i 2019. Og det har vist sig at være en rigtig god beslutning at hente ham.

LÆS OGSÅ: David Nielsen før FCK: “Vi har stor respekt for dem”

Han har nemlig scoret mål i massevis siden hans ankomst. Det har medført, at han kan bryste sig af at være historiens farligste AGF-angriber i Superligaen. Det skriver Århus Stiftstidende.

Patrick Mortensen har nemlig scoret hele 31 mål i 51 ligakampe. Det har medført, at han kan bryste sig af et scoringssnit på 0,61 mål per kamp. Det er en del bedre end Håvard Flo, der er at finde på andenpladsen, som har et snit på 0,51.

“Det er da et meget godt snit. Det vidste jeg faktisk ikke, men det gør mig da vildt stolt,” siger han til Århus Stiftstidende.

Da han bliver spurgt, hvorvidt det er gået bedre, end han selv havde regnet med, indrømmer han, at det er det nok.

“Det er det jo nok, men det var da det her, jeg drømte om og et eller andet sted sigtede efter, da jeg kom til AGF. Der var en del mennesker, der grinede af mig, når jeg snakkede højt om medaljer og Europa, så jeg er glad for, at jeg sammen med holdet har bevist, at det ikke bare var tomme ord,” udtaler han nemlig til Århus Stiftstidende.

Partrick Mortensen er ikke blot den mest målfarlige AGF-angriber i Superligaens historie. Han er i øjeblikket også topscorer i 3F Superliga, hvor han har scoret fem mål i sæsonens første fem kampe.

LÆS OGSÅ: AGF-kvartet fortsat ude til FCK-opgør

Søndag aften kl. 18.00 har han mulighed for at forbedre den statistik, når AGF skal spille på hjemmebanen Ceres Park mod FC København.