Der har været mange spekulationer om, hvor Lionel Messi spiller i næste sæson. Blandt andet har franske Paris Saint-Germain fortsat en drøm om at have Messi i PSG-trøjen, når 2021/22-sæsonen starter, og nu fortæller Omar de Fonseca, at han forventer, at argentineren foretager dette skifte.

LÆS OGSÅ: Sergi Roberto vender snart tilbage: Endelig dato afsløres i denne uge

Mauricio Pochettinos ankomst som træner på Parc des Princes har bestemt ikke gjort noget for at nedtone rygterne om, at Messi til sommer vil skifte Barcelona ud med Paris til sommer. Især som følge af, at valget i den spanske klub er blevet udskudt, hvilket gør det sværere og sværere at overtale spilleren til at underskrive en ny kontrakt.

“I de spanske aviser læste jeg, at hele hans familie er begyndt at lære fransk,” sagde Da Fonseca, der er en pensioneret argentinsk fodboldspiller, der selv spillede for PSG, i et interview med RMC.

“Som barn, hvis jeg havde fået at vide, at jeg ville komme til at spille i Paris, ville det have været som musik i mine ører. For os argentinere i Frankrig, er Paris noget vigtigt.”

“Messi kommer. Forestil dig bare, at han er i stand til at sige, at han vandt Champions League med PSG.”

LÆS OGSÅ: United og Real Madrid indgår transferpagt: Hvad betyder det for Pogba og Ramos?

Mens PSGs sportsdirektør Leonardo har været meget ivrig efter at sikre, at offentligheden ved, at de har interesse for Messi, bevarer FC Barcelona stadig et håb om, at de kan beholde superstjernen, når der bliver taget hul på en ny sæson efter sommerens transfervindue.