Thomas Tuchels Chelsea-mandskab møder Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Han har i øjeblikket Olivier Giroud til rådighed i Chelsea, men han har tidligere haft Edinson Cavani i sin fold, da han har cheftræner i Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Cavani er dog som bekendt endt med at bytte tilværelsen i Paris ud med Manchester United, og nu tørner de to ni’ere sammen.

Tuchel har i dagens anledning kommenteret på de to spillere, og han har såmænd fundet de helt store, rosende ord frem om Olivier Giroud og Edinson Cavani, der begge er fyldt 34 år.

“Når de bytter trøjer, så ved du, hvor god form de er i. Olivier er i 100 procent god form med intet kropsfedt, og det samme gælder for Edinson. Som nier bekymrer de sig altid for holdet og er klar til at ofre sig og forsvare.”

“Det er et karaktertræk, de begge har. De er begge fremragende afsluttere i feltet. Begge er kvalitetsangribere med deres form, og deres selvdisciplin er nøglen til deres succes,” siger Thomas Tuchel på fredagens pressemøde forud for kampen.

LÆS OGSÅ: Tuchel med afsløring: Ville hente Manchester United-stjerne

Manchester United og Chelsea tørner sammen klokken 17:30, hvor der er tre vigtige point på spil i Premier League.