Thomas Tuchel har afsløret, at han tidligere har forsøgt at lokke den nuværende Manchester United-stjerne, Bruno Fernandes, til Paris Saint-Germain, da han var træner i den franske klub.

LÆS OGSÅ: Manchester United får konkurrence fra Chelsea i kampen på 16-årigt wonderkid

I dag er han dog træner for engelske Chelsea, som han har haft stor succes med i de seneste kampe.

Da han forsøgte at bringe Bruno Fernandes til PSG, lykkedes han dog ikke helt med sin mission. Det er dog ikke noget, der har ændret på, at han er af den opfattelse, at er en af de bedste midtbanespillere i verden.

“Jeg blev gjort opmærksom på hans talent gennem min daværende sportsdirektør, Antero Henrique, som er portugiser,” lød det fra Thomas Tuchel, som fulgte op med:

“Vi kæmpede hårdt for at holde en forbindelse til ham og for at hente ham til klubben. Vi så flere og flere kampe med ham og forsøgte at få det til at ske.”

“Det endte som bekendt med, at han skiftede til United, og jeg var aldrig i personlig kontakt med ham, men vi forsøgte og han ville noget andet. Det er skidt, at vi står overfor ham i dag.”

Hertil tilføjede han også, at det er tydeligt, at han har haft stor indflydelse i Manchester United, siden han ankom til klubben.

“Den betydning, han har haft for Manchester United, siden han ankom, er ubeskrivelig,” fortalte han, og rundede af med:

LÆS OGSÅ: Har ikke præsteret: United vil ofre Glazer-favorit for Sancho

“Det er forrygende. Han er en af de bedste midtbanespillere i verdenen.”