Det har været to meget hektiske dage, for alle dem, der elsker fodbold. Der blev som bekendt smidt en massiv bombe, da det kom frem, at mange af de største klubber i Europa ville etablere en udbryderliga, den såkaldte Super League, som man ville spille udenom UEFA’s Champions League og Europa League.

LÆS OGSÅ: Super League kollapser: Alle Premier League-storklubber har trukket sig

Det blev dog mødt af en så massiv kritik, at langt de fleste af klubberne har trukket sig fra projektet. Det er ikke længe siden, at man blandt andet kunne bekræfte, at de seks klubber i Premier League, herunder Manchester United, Tottenham, Arsenal, Chelsea, Manchester City og Liverpool, som skulle have været blandt stifterne af turneringen, alle har valgt at trække sig fra projektet.

Manchester City var den første Premier League-klub, der meldte ud, at de havde valgt at genoverveje situationen, hvorefter de kom frem til, at man alligevel ikke ønskede at støtte projektet. Det var ikke længe efter, at Manchester United, Liverpool, Tottenham og Arsenal meldte ud, nærmest simultant, at også de ville trække sig fra projektet.

Det var derfor kun Chelsea, man manglede at høre fra, men eftersome, at de var i kamp mod Burnley tirsdag aften, kom deres officielle meddelelse senere. Det endte dog med at blive det samme som de andre klubber, de meldte ud, hvorfor man kunne bekræfte, at Premier League ikke længere havde én eneste klub, der var en del af projektet.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca vil have Agüero, men han må acceptere stor lønnedgang

Det kollaps, som man oplevede i Premier League, skulle have spredt sig til de andre storklubber i sådan en grad, at Super League-projektet ikke længere er aktuelt. Ifølge Fabrizio Romano, der har lagt et lille skriv ud på sin story på Instagram, så skulle man altså nu have trukket projektet tilbage.