Det er Nemanja Matic, der står for at håndhæve bødekassen i Manchester Uniteds omklædningsrum. Til trods for dette, var den serbiske spiller dog nødt til at give sig selv en bøde for nylig.

LÆS OGSÅ: Guardiola sætter ord på god stime: “Vi har mange penge”

Det fortæller Matic i et interview med Manchester Uniteds officielle hjemmeside, hvor den 32-årige midtbanespiler gik i detaljer med, hvordan han endte med at overtræde en af de regler, han selv har været med til at lave.

“Jeg må erkende, at jeg gav mig selv en bøde før Newcastle-kampen. Jeg kom to sekunder for sent til et møde. Og reglerne er ens for alle. Jeg var nødt til at give mig selv en bøde, for de opdagede mig,” sagde Matic til Manchester Uniteds hjemmeside.

Nemanja Matic har dog planer om at overbevise sin holdkammerat Paul Pogba om, at han skal betale halvdelen af bøden, da han mener, at det er ham, der er skyld i, at han skal betale bøden.

LÆS OGSÅ: United tilbyder tre spillere og penge i bytte for Premier League-profil

“Jeg kom for sent til mødet. Jeg talte med Paul i lokalet uden foran mødelokalet. Så vil jeg bede ham om at betale 50 procent af min bøde. Jeg ved dog ikke, om han vil acceptere det,” lød det også fra Nemanja Matic.