Manchester Uniteds akademi er i den grad begyndt at pumpe talenter ud. De har nemlig uhyre mange lovende stortalenter spillende i ungdomsrækkerne, men det er naturligvis ikke sikkert, at de alle ender med at blive store stjerner.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand afslører: United ignorerede mit røverkøb

Det gælder også, hvis ikke dommerne begynder at sætte en hårdere linje, mener Manchester United U23-træner, Neil Wood.

Han er ved at være godt og grundigt træt af, at Manchester Uniteds guldfugl Hannibal Mejbri bliver slagtet uge efter uge. Han er derfor meget bange for, at de ender med at spise stortalentet til en slem skade.

Og det er ikke få frispark, der bliver begået på Monaco-talentet i hvert opgør. Neil Wood mener, at der bliver begået omtrent 15 frispark på ham, når de spiller kampe, og han er bange for, at Mejbri ender med at brække et ben.

“Det er så frustrerende, at Hannibal ureglementeret bliver tacklet 15 gange per kamp, mens dommerne ikke gør noget ved det. Hvis ikke dommerne begynder at beskytte ham, ender han med at brække benet,” kommer det fra Wood i et interview med The Mirror.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand vil have United-profil smidt på bænken

Det ville nemlig være forfærdeligt, hvis hans karriere skulle stoppes af sådanne skader, da han forventes at få en stor fremtid på Old Trafford.