Manchester United-legenden Rio Ferdinand fortæller nu på sin YouTube-kanal, at United havde muligheden for at hente Ben Godfrey til klubben, da den unge midtstopper spillede i The Championship for Norwich.

LÆS OGSÅ: Dean Henderson giver Manchester United et endegyldigt ultimatum

Han havde blot kostet £12 millioner på dette tidspunkt.

Rio Ferdinand anbefalede klubben af hente ham forrige sommer, men De Røde Djævle valgte at ignorere anbefalingen fra Ferdinand, hvilket man måske fortryder, at man har gjort nu.

“Jeg snakkede med en række forskellige folk fra en række forskellige klubber om Godfrey, men United var en af dem. De kunne have hentet Ben for £12-15 millioner, da han havde spillet en halv eller hel sæson for Norwich,” fortæller Ferdinand til FIVE.

“Men sådan er livet. Der er forskellige dommere. 99 personer kan bedømme en spiller uden at bryde sig om ham, og så er der en, der elsker ham. Jeg kender bare mange af disse unge spillere godt, for jeg har set dem vokse og ved, hvad de har i værktøjskassen.”

Ben Godfrey var et lyspunkt for Norwich i sidste sæson, og han blev rygtet til flere af storklubberne. Han endte dog med at fuldføre et skifte til Everton, hvilket kostede dem £26 millioner sidste sommer.

Manchester United er derfor stadig på jagt efter en ny midtstopper. Det siges dog nu, at United vil trække stikket på Sancho-handlen for en stund, da man i stedet vil fokusere på at hente en midtstopper.

LÆS OGSÅ: Suárez langer ud efter Barcelona: “Det var det, jeg ikke kunne lide”

Det ventes derfor, at de henter en midtstopper til sommer.