Den tidligere Premier League-dommer, Mark Clattenburg regner med, at Southampton kommer til at få en pause fra Mike Dean og Lee Mason i deres kommende Premier League-kampe.

LÆS OGSÅ: Koeman reagerer på lækkede Barca-dokumenter om potentielle transfers

Denne forudsigelse kommer efter, at dommerparret var involveret i et par kontroversielle kendelser i Southampton-kampene mod Aston Villa og Manchester United.

Ralph Hasenhüttls mandskab blev snydt for et straffe og et mål efter et par VAR-kendelser i lørdagens opgør, hvor det var Mike Dean, der sad i VAR-rummet og Lee Mason, der var dommeren på banen.

Southampton-bossen var overrasket over, at der ikke blev dømt noget, da Matty Cash havde hånd på bolden, hvilket kunne have resulteret i et mål.

De undlod dog at dømme noget, da de mente, at bolden havde ramt låret, før den ramte hånden, hvorfor man ikke kunne dømme hånd på bolden.

Han var dog igen i fokus, da han var dommeren mellem United og Southampton, mens Lee Mason var fjerdedommer.

Che Adams blev underkendt et mål på grund af offside, og Alex Jankewitz og Jan Bednarek fik rødt kort. Southampton har ikke klaget over Jankewitz og det røde kort, men de har appelleret det røde kort, der blev givet til Bednarek.

De har indgivet en klage til PGMOL, der styrer, hvilke dommere, der dømmer hvilke kampe, da de har tilladt at Mike Dean og Lee Mason igen var sammen i Southampton-kampen, hvilket de håber på, ikke sker igen.

“Mike Riley har to muligheder. Han kan fortsætte med at lade Dean og Mason dømme Saints-kampe, eller han kan lade situationen dø hen, hvis han holder dem væk fra os i et stykke tid. Jeg forventer, at han vælger sidstnævnte mulighed.”

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes’ korte United-eventyr: Er tre måneder inde i kontraktforhandlinger

PGMOL har meldt ud, at Southampton ikke har indgivet en officiel klage, men at det er muligt, hvis de altså ønsker det.