Det er sluppet ud i pressen, at FC Barcelona har intentioner om at skille sig af med flere spillere, hvilket inkluderer Samuel Umtiti. Dertil fremgår det også af dokumenterne, at man ikke regner med Oscar Mingueza, da han ifølge dokumenterne fra den sportslige ledelse, ikke har niveauet til at begå sig på førsteholdet.

LÆS OGSÅ: Rivaldo til eftertragtet stortalent: Vælg City frem for United

Ligeledes angiver de lækkede dokumenter også, at den sportslige ledelse ikke er i tvivl om, at man bør hente Eric Garcia til det spanske med det samme.

Forud for opgøret mod Athletic Bilbao udtalte Ronald Koeman sig til den fremmødte presse. Her blev han naturligvis stillet et hav af spørgsmål, der havde relation de dokumenter, der er blevet lækket.

“Det er normalt, at nogle i klubben forbereder truppen. Hvis ikke det er til januar, så i hvert fald til næste sæson. Det er helt normalt. Det er et job, som klubben gør klogt i at udføre. Vi taler med spillerne hver dag og vi forbereder os til kampene,” lød det fra den hollandske træner, hvilket blev fulgt op med:

“Mit job er at forberede holdet til den næste kamp. Og så har vi en sportslig ledelse, som har til job at forbedre truppen ledet af Ramon Planes. Han kan udtale sig hvis der er noget at snakke om. Jeg læser ikke, hvad der står i medierne, så jeg ved ikke, hvad der er sket. Mit job er at forberede den næste kamp – alt andet interesserer mig ikke.”

Efterfølgende blev han spurgt direkte ind til rygterne om henholdsvis Umtiti og Mingueza, hvortil han svarede:

LÆS OGSÅ: Solskjær gør fransk forsvarer til sit nye toptransfermål

“Spillere i Barca skal altid være forberedt. På hvad som helst. Umtiti har været ude længe med en skade og nu er han tilbage og vi regner med ham. Mingueza har spillet mange kampe i forsvaret og vi må se, hvad der sker i fremtiden. Alle skal konstant blive bedre.”