Manchester United måtte nøjes med 0-0 mod Crystal Palace på Selhurst Park. Derfor glippede de også en gylden mulighed for at hente point på de øvrige top fire-kandidater i Premier League.

LÆS OGSÅ: Han var seneste spiller til at foretage ‘det forbudte skifte’: Nu er han død

Efter kampen tøvede Nemanja Matic, der spillede alle 90 minutter for Manchester United, heller ikke med at give udtryk for, at han ikke var tilfreds med deres indsats på banen.

“Vi er Manchester United. Det er de her slags kampe, vi skal vinde. På søndag har vi en kæmpestor kamp forude mod Manchester City, og den skal vi fokusere på,” sagde han efter kampen, hvilket han fortsatte med:

“De (Crystal Palace, red.) spillede god, kompakt fodbold. De ventede på deres chance og havde muligheden for at vinde kampen til sidst. Men vi skal gøre det meget bedre, vi skal risikere mere, når vi er i angreb, og skabe flere chancer,” sagde han også.

Matic mener derfor, at de skal turde at risikere mere i angrebsspillet, da man har nogenlunde styr på det defensive aspekt. Derfor var det også ganske tydeligt at fornemme, at han ikke var tilfreds efter kampen.

LÆS OGSÅ: Tidligere United-profil: Pogba skal gøre det bedre, hvis han skal blive

Manchester United får dog muligheden for at tage vigtige point i Premier League, når de søndag skal spille mod ligaens absolutte førerhold i form af Manchester City.