FC Barcelona er klar til at sige farvel til flere spillere til sommer, da de vil tynde ud i truppen, for at spare penge på deres lønudgifter.

Op til flere Barcelona-spillere kan se frem til at blive solgt til sommer, da den spanske klub vil frigøre lønkroner, så de kan registrere kontrakter og hente nye spillere.

I de seneste måneder har der været tale om, at op til flere spillere kan blive solgt. Flere af dem har dog været tvivlsomme, da det vil afhænge af deres præstationer resten af sæsonen.

Ifølge den spanske journalist Fernando Polo har Barcelona planer om at sælge både Clement Lenglet, Samuel Umtiti, Sergino Dest og Eric Garcia til sommer, da der ikke er plads til dem i truppen.

Hertil skulle de også have besluttet sig for, at de vil sælge enten Ansu Fati eller Ferran Torres, men hvem af dem, det bliver, er endnu ikke afgjort.

Heller ikke Pablo Torre eller Nico skal forvente at få en plads i truppen i næste sæson. Derimod lyder det, at Barcelona ønsker at udleje dem begge to i den kommende sæson.