Zinedine Zidane og Real Madrid er gået på jagt efter en trio bestående af tre franske landsholdsspillere, som de ønsker at hente til klubben. Dette kan 90min berette om.

Ifølge deres kilde, er der tale om hhv. Eduardo Camavinga fra Stade Rennais, Kylian Mbappe fra Paris Saint-Germain samt Paul Pogba fra Manchester United.

Førstnævnte er et ungt talent på blot 17 år, der i sidste sæson fik sit store gennembrud i Stade Rennais. Nu er han også ved at etablere sig som fast spiller på det franske landshold.

Både Kylian Mbappe og Paul Pogba er i forvejen blandt de mere etablerede kræfter på det franske landshold. Ikke nok med det, så er de også store stjerne i europæisk fodbold.

Ifølge 90min og deres kilde, har Zidane fortalt Real Madrid-præsident Florentino Perez, at han ønsker at hente de tre spillere, for at forstærke truppen.

Han lægger ikke skjul på, at han tror meget på deres evner. Han har angiveligt også fortalt Perez, at han er sikker på, at de med de tre nye spillere er i stand til at fastholde grebet om titlen i La Liga.

Hvorvidt det bliver en realitet er svært at sige, da det må forventes, at der skal mange penge på bordet. Desuden er Real Madrid næppe den eneste klub, der har interesse for de tre franske landsholdspillere.