Der har været mange rygter om Antoine Griezmanns fremtid. Adskillelige medier har skrevet, at FC Barcelona er klar til at ofre franskmanden til fordel for Lionel Messi. Uden et salg af Griezmann, er de ikke garanteret at kunne forlænge med argentineren.

LÆS OGSÅ: Braithwaite blandt EM’s bedste på dette punkt

Som følge af dette har flere europæiske klubber udvist interesse for Griezmann. Det inkluderer klubber såsom Chelsea og Manchester United, der menes at have stået forrest i køen. Meget ser dog ud til, at han bliver i Spanien, såfremt han får muligheden for dette.

Ikke dermed sagt, at han bliver i Barcelona, men han bliver dog i La Liga, hvis han får sin vilje. Ifølge den spanske avis Sport vil Griezmann nemlig foretrække et skifte til Atletico Madrid. Dermed vil han vende tilbage til klubben, der solgte ham til Barca i sommeren 2019.

I øjeblikket står den catalanske klub i en vanskelig situation. Deres økonomi er nemlig ikke specielt god, og netop derfor har de ikke mulighed for at forlænge med Messi. Netop derfor giver det mening for Barcelona at give slip på Griezmann på nuværende tidspunkt.

Angiveligt skulle Barcelona dog ikke være interesserede i at handle med Atletico Madrid. Derfor ser det ikke ud til, at Griezmann får mulighed for at gøre comeback. Dette er tilfældet, selvom Ronald Koeman tidligere har antydet, at der kan blive tale om en byttehandel med Saul Niguez.

I og med, at de ikke vil handle med en La Liga-rival, er Griezmann derfor nødt til at forlade Spanien. Flere klubber i Premier League er – som sagt – interesserede, ligesom også Juventus har vist interesse. Derfor er der bejlere andre steder i Europa, men de tiltaler tilsyneladende ikke Griezmann i samme grad.

LÆS OGSÅ: Laporta er fast besluttet: Han skal sælges

Griezmanns nuværende kontrakt løber frem til 2024, hvorfor han ikke kan sælges, uden selv at give accept til dette. Det betyder, at Barcelona ska finde en klub, som også spilleren selv finder tiltalende.